ARTA DE A FI


Natura face lucrurile simple. Adorabile. Insa noi, oamenii, avem darul de a le complica magistral.


Am invatat sa traiesc extrem de complicat, pana nu am mai respirat. Apoi, de dragul meu si de dragul de a fi o mama cat de cat buna, am inceput sa ma simplific.


Habar nu aveam cum sa fac asta. A trebuit sa ma reinventez de la zero. Si asa am mers pe pipaite si pe bajbaitelea pana cand am simtit ca e in regula. Asa am ajuns la Sursa. La cea mai frumoasa sursa interioara, in inima mea, in locul in care am intalnit adevarul meu.


Doar asa am ajuns sa fiu o mama buna, plina de iubire.


Tu cum faci sa te simți cu adevărat o mama buna si fericita?Nu lasa nici o zi sa treaca fara sa te gandesti la tine insati, draga mea, pentru ca numai asa vei putea sa fii la adevarata ta inaltime, numai asa vei avea constiinta puternica si solida de a fi un bun model pentru copiii tai.


Numai asa vei stii ca mostenirea pe care o transmiti este cea mai valoroasa, capacitatea de a fi.Pe mine m-a ajutat mandala si geometria sacra sa ma redescopar si sa ma centrez.


De aceea o dau mai departe, de aceea Atelierul de Floarea Vietii este aici pentru fiecare dintre voi.


In fiecare luni seara de la ora 19h ora Frantei, 20h ora Romaniei sunt online pentru tine, cea care cauti un nou drum.Inscrie-te AICI .

11 views0 comments

Recent Posts

See All